Thursday, July 31, 2008

Inikah Yang PAS Sekutukan?

Inikah kompatriot PAS yang membuatkan PAS lebih suka untuk berkongsi kasih hingga tertutup mata dan hati untuk bersatu dengan ahli-ahli politik sebangsa dan seagama hanya kerana mereka tidak sehaluan dengan mereka? Bagaimana pula dengan mereka ini?


Untuk imej penuh, sila
klik di sini. Diambil dari blog M Kulasegaran, Ahli Parlimen Ipoh Barat.

Lihatlah kerajaan bayangan yang diciptakan mereka. Irene Fernandez di letak sebagai Menteri di Jabatan Perdana Menteri (AGAMA). Teresa Kok disebut Menteri Pertanian dan Industri Asas BABI ? Bukankah ianya jelas menghina Islam. Menjatuhkan martabat orang Melayu dan sengaja mencari geruh?

Inikah teman akrab yang direstui Islam? Jika PAS boleh mengatakan bahawa ianya sekadar imaginasi DAP semata-mata, ketahuilah bahawa ini adalah sesuatu yang terbit dari lubuk hati mereka yang paling dalam. Inilah sahabat baik PAS yang mereka lebih percayai dari orang-orang Islam yang tidak sehaluan fahaman politik dengan mereka.

Ketahuilah bahawa golongan ingkar lagi mengingkari ini memang TIDAK LAYAK untuk didampingi oleh orang-orang yang mendaulatkan Islam. Nominasi Menteri Di Jabatan Perdana Menteri tiada yang Islam. Inikah sahabat baik PAS?

Wahai PAS, lihatlah dunia dari akal fikiran yang sebenar-benarnya. PAS telah menyimpang jauh. Kembalilah ke pangkal jalan. Jika enggan bersatu dengan UMNO, sekurang-kurangnya, JAUHILAH PAKATAN RAKYAT !! Jika PAS terus-terusan berdamping dengan DAP dan PKR, bala bencana akan jatuh kepada umat Islam Melayu keseluruhannya.