Wednesday, April 01, 2009

Polis Beri Amaran : No Altantuya !

Polis Taiping telah mengingatkan pihak-pihak yang berkempen untuk tidak menyentuh tentang kes Altantuya dan kes penyingkiran MB kontoversi oleh Sultan Perak dalam kempen PRK Bukit Gantang.

Penulis berpendapat, larangan ini tidak akan diendahkan kerana siapa ak tahu bahawa Pakatan Rakyat adalah kumpulan samseng penentang undang-undang. Mereka pastinya lebih ghairah untuk melanggar larangan polis supaya sebarang tindakan undang-undang dan pencegahan nanti membolehkan ianya diguna untuk meraih simpati.

Simpati ini diperoleh dari manipulasi yang menutup mata para pemberi simpati bahawa mereka telah memberi simpati terhadap pencabul larangan.

Apabila dituduh Anwar sebagai pelaku homoseks, bersalak-salakan penyokong Anwar membantah dengan mendakwa tiada bukti dimahkamah Anwar melakukan seks luar tabii.

Tetapi apabila angin fitnah bertiup mengaitkan Najib dan Altantuya, mereka-mereka inilah yang menjadi sendi dan tulang bagi fitnah itu tersebar serata dunia tanpa ada bukti mahkamah mahupun sumpah laknat dalam masjid bersaksikan kitab junjungan.

Hipokrit yang tertanam dalam strategi koalisi parti Islam dan parti sekularis yang tempang ini tidak akan dirahmati.

Kemenangan mereka pada PRU yang lalu hanyalah kaedah untuk mengetengahkan satu persatu kecelaruan pentadbiran mereka di mata umum.