Wednesday, November 20, 2013

Imbasan Kes Geng DAP Kena Maki Di Pusat Mengundi Gara-gara Pengundi Bangla

Para penyokong Anwar Ibrahim hari ini dikejutkan dengan keselambaan tanpa segan silu Anwar Ibrahim menafikan ada dakyah Pakatan Rakyat yang menuduh terdapat 40,000 warga Bangladesh digunakan dalam PRU ke 13. Mereka yang menganuti dakyah ini dengan segera terfikir apakah lagi yang cuba dibuat oleh Anwar. Mereka kini bukan sebahagian Pakatan Rakyat. Adakah Anwar Ibrahim bersedia untuk berpisah dari DAP dan lebih menumpukan kerjasama dengan PAS yang semakin meluat dengan DAP?

Geng DAP Kena Maki Di Pusat Mengundi

Akibat sembarangan menahan orang kerana mengesyakki mereka adalah pengundi Bangla, beberapa kutu  DAP terkedu dimarahi oleh seorang pengundi Melayu yang mereka tahan.


Untuk makluman pembaca, dua hari sebelum pilihanraya, satu petisyen di CAUSES.com telah dibuat yang mendesak Kerajaan Bangladesh tidak terlibat dalam membiarkan warganya di negara ini menjadi pengundi haram. 
Bukan itu sahaja, mereka seterusnya memfitnah lagi kononnya kerajaan BN ditegakkan oleh pengundi Bangla sehingga menggelarkan Malaysia sebagai Banglasia.Blogger UMNO pakai topeng Anwar yang sebut 40 ribu pengundi hantu Bangla ... kah kah kah


Mael Pengerang tak tahan ketawa apabila Anwar menafikan dia cakap tapi blogger UMNO buat cerita.

Kalau apa yang Unspinners lihat, dengar dan tahu selama ini salah, maka orang yang bercakap dan dilaporkan menuduh UMNO dan kerajaan BN terlibat melakukan salahlaku tuduhan reka angka pengundi hantu 40 ribu orang Bangsa Desh mesti blogger UMNO pakai topeng muka menyerupai dan bercakap macam Anwar yang buat PC.


Dengar celoteh Mael Pengerang