Monday, December 10, 2012

Pelacur Indon Tipu Dakwa Diri Dirogol Polis


Kecoh di Indonesia kononnya polis di Pulau Pinang merogol gadis Indonesia. Segalanya terbongkar apabila perempuan celaka tersebut mengada-adakan cerita dan sebenarnya bukanlah bekerja di kedai makan melainkan bekerja sebagai pelacur. Indonesia yang pelik telah berdemonstrasi di kedutaan Malaysia membela pelacur penipu.


Polis nafi anggota rogol wanita Indonesia

BUKIT MERTAJAM 9 Dis. - Polis Pulau Pinang menafikan dakwaan dua anggotanya merogol dan mencederakan seorang wanita warga Indonesia di Bukit Tengah, di sini semalam.

Timbalan Ketua Polis Pulau Pinang, Datuk Abdul Rahim Jaafar berkata, wanita berkenaan didapati sengaja mereka-reka cerita kononnya dia dirogol dua anggota polis yang menahan teksi dinaikinya ketika dalam perjalanan pulang ke rumah.

Beliau berkata, dakwaan wanita terbabit kononnya dia bekerja di sebuah kilang di negeri itu juga tidak benar kerana siasatan mendapati dia sebenarnya bekerja sebagai gadis pelayan pelanggan (GRO).

"Selain membuat dakwaan palsu kononnya dia bekerja kilang, wanita terbabit juga dikesan memberi keterangan meragukan kerana lokasi dia didakwa dirogol merupakan kawasan tumpuan orang ramai dan dikawal pasukan Skim Rondaan Sukarela (SRS).


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20121210/je_02/Polis-nafi-anggota-rogol-wanita-Indonesia#ixzz2EbcIa4v6
© Utusan Melayu (M) Bhd