Saturday, June 05, 2010

Ingat! Zionist Gembira Bila Wujud Demonstrasi

Semasa serangan Israel ke atas Gaza pada awal tahun 2009, Khairy Jamaluddin mengetuai protes menghantar bantahan ke Kedutaan Amerika.

Ketika itu, cina-cina DAP dan melayu-melayu bodoh dalam Pakatan Rakyat menghina Khairy Jamaluddin dengan pelbagai hinaan. Monyet lah. Beruk lah. Terorrist lah.

Lebih laknat, mereka mengubahsuai gambar KJ dan meletakkan label yang macam macam.

Semalam, cina-cina DAP bersifat hipokrit dengan menyembunyikan kebencian merekaterhadap tindak-tanduk hamba-hamba mereka dari PAS yang menyertai NGO penentang penindasan Israel.

Kecaman hanya dilihat dari facebook-facebook mereka tetapi tiada kenyataan bersifat mewakili pendirian parti. Ada yang menuduh pendemo sebagai pricks that create massive traffic jam. Menyusahkan orang nak beranak. Membunuh manusia yang memerlukan rawatan kecemasan.

Sebab itulah dikatakan Melayu Pakatan Rakyat adalah antara Melayu paling bodoh dalam dunia ini. Sebab mereka mudah ditipu dan akal mereka pendek. Mereka akan meludah ke langit dan mereka bergembira apabila air liur mereka menimpa muka masing-masing.

Amerika Syarikat dan Israel telah lama melihat strategiknya Jalan Tun Razak dan sebarang protes akan melumpuhkan lalulintas Kuala Lumpur.

Penulis tidak akan menyertai mana-mana protes kerana penulis pernah terbaca dalam Protocol of Zion yang satu ayatnya berkenaan cara membentuk masyarakat akan datang dengan kata-kata bahawa :

" Goyyim-goyyim ini akan menjadi mobs (gerombolan pembantah di jalanan) , apabila kita melakukan perancangan kita, atas nama kebebasan bersuara. "

Penulis bukan Yahudi. Tetapi penulis tidak suka disebut sebagai Goyyim. Lebih baik angkat senjata dari angkat sepanduk. Lebih baik mencaci seorang warga Israel yang ditemui ketika bercuti di Phuket daripada mengumpul 10,000 orang menyalak depan Kedutaan Amerika Syarikat yang jelas tidak memberi erti maksud dan gangguan ke atas perasaan dan sanubari mereka.

Melalui perancangan Zionist, Raja Segala Raja yang akan bertakhta nanti (Dajjal) akan mudah memerintah setelah masyarakat dunia menjadi Goyyim. Lemah. Hanya pandai menyalak.

Malah demonstrasi sedemikian hanya membahagiakan mereka kerana satu persatu perancangan mereka telah dijadikan kenyataan oleh 'goyyim-goyyim' yang mereka anggap sebagai bebiri di jalanan, rakyat kerajaan Israel yang tertakluk di bawah Raja Israel mereka.

Yang mereka takut sebenarnya adalah mereka yang senyap dan membantah dengan cara yang tidak mereka lihat. Membantah dengan membantu mangsa mereka Palestin. Membantah dengan memboikot produk mereka. Membantah dengan menampar muka warga mereka di serata dunia. Membantah dengan mendidik masyarakat supaya JANGAN MENJADI GOYYIM seperti yang mereka rencanakan.