Friday, January 13, 2012

DAP Kata Allah Siapa Punya?


DAP mengeluarkan kenyataan tersebut dalam web The Rocket lidah rasminya, yang dikatakan antara penentangan kerajaan BN dengan rakyat.

Whose Allah is it?

A thorny issue in multi-religious Malaysia, religious rows have oft evoked the most emotional response from citizens of various backgrounds. In 2007 The Herald, a Catholic newspaper, filed a suit against the government seeking to use the word Allah, arguing that the word should not exclusive to Islam.

After intense public scrutiny and tense debate in the media, the court ruled in favor of The Herald. The ruling emphasized that use of the “Allah” by Christians is protected by the constitution as long as it is not used to proselytize Muslims.


DAP mengeluarkan kenyataan tersebut dalam web The Rocket lidah rasminya, yang dikatakan antara penentangan kerajaan BN dengan rakyat. Siapa rakyat? Yang tidak menyokong Allah digunakan oleh Kristian bukan rakyat Malaysia kah?

Begitu mudah DAP mengklasifikasi siapa rakyat dan siapa bukan rakyat. Inilah dia parti yang bakal memimpin Malaysia sekiranya Pakatan Rakyat memenangi PRU 13.

Mereka menggambarkan usaha menyelamatkan kalimah Allah dari digunakan oleh penganut Kristian (semenanjung) dilakukan oleh kerajaan BN dan pembaca The Rocket semestinya bukan kalangan penyokong PAS di ceruk kampung sana.

Ini juga gambaran bahawa mereka memomokkan kepada pengundi Kristian di belakang mereka supaya menentang Barisan Nasional dan hasil imbuhan politik ini jugalah PAS dikaburi dari melihat niat hati mereka.

Pakatan Rakyat Bakal Izinkan Kemurtadan


Murtads In Malaysia & Singapore turut disertai oleh Ahli Parlimen Ipoh Barat, M Kulasegaran (DAP) , ADUN Simpang Pulai, Chan Ming Kai (PKR) , Ahli Parlimen Kota Kinabalu, Hiew King Cheu (DAP), ADUN Rawang, Gan Pei Nei (PKR) , ADUN Kota Damansara, Nasir Hashim (PSM), Ahli Parlimen Gopeng, Lee Boon Chye (PKR) dalam kumpulan yang berdiskusi memburukkan Islam atas komen komen yang cukup menyakitkan hati.

Cukup hairan apabila motif penubuhan group itu ialah untuk mengkritik dasar Malaysia yang menghalang kemurtadan tetapi mereka tidak berniat berbincang soal undang-undang dan cara meminda undang-undang tersebut.

Apa yang mereka buat ialah menghina Islam, junjungan besar Nabi Muhammad SAW, dan Allah SWT. Mengapa? Pastilah kerana mereka mahu undang-undang dan kesedaran memegang dua pertiga hak mengubah perlembagaan itu dijauhkan dari pengetahuan orang Melayu!

Maka dengan itu, mudahlah mereka meminda perlembagaan sekiranya sokongan bukan Islam ke atas Pakatan Rakyat telah memastikan kuasa tersebut ada di tangan mereka hari ini. PAS di perkudakan di jalan raya. Ahlinya tidak tahu membaca Federal Constitution dan tidak dapat memberi pembelaan ke atas Islam melalui teknik-teknik perundangan pindaan dua pertiga ini andai pemerintahan jatuh ke tangan puak pembangkang.

Kita wajar hairan mengapa politikus bukan Islam ini yang beria-ia menyokong kebersamaan mereka terhadap penghina Islam dengan kejian jahat. Memang mereka tidak memberi komen, namun kehadiran mereka di situ dengan profil rasmi sudah pasti merupakan sesuatu yang mereka kehendaki. Walhal, sebagai kafir totok, mereka tidak mempunyai kena mengena dengan kemurtadan kecuali penegak dogma sosialis yang tersisa, Nasir Hashim.

Puas hati? Betulkan jalan anda sebelum melihat permata atas jalan orang lain yang masih boleh dijual untuk dibuat duit. Tetapi sokongan terhadap Pakatan Rakyat menjual Islam dan membeli sekularisma total yang sampai bilapun anda tidak akan dapat tebus. Lihat sahaja Indonesia dengan 80% penduduk Islam. Mereka sendiri menyokong sekularisma total. Ia tidak dapat ditebus semula.KOLEKSI ARKIB

Islam Melepasi Dua Pertiga Penduduk Malaysia. Apa Yang Umat Islam Dapat?

DAP sudah tentu memulas tangan Anwar dengan membisikkan ke telinganya : " Hei, you mau ingat, Karpal kami ada berguni-guni rahsia you. Lebih baik you 'panggil' itu PAS diam !"

Apapun boleh dipolitikkan kata Anwar. Sebab itulah kita melihat sebuah DRAMA ANTI ISLAMISASI yang dipolitikkan.

Apa pun drama PAS - UMNO sedari dulu sangat mengecewakan. Adakah kali ini penyudahnya amat menyenangkan?

Menyenangkan naluri jiwa bangsa beragama Islam yang Melayu. Melayu ialah takrifan bagi semua yang beragama Islam yang berbahasa dari rumpun Melayu di rumah, tanpa mengira apa suku, ras dan keturunan.

65% penduduk Malaysia adalah Melayu dan Bumiputra Islam. Jika campur bukan Bumiputra Islam, sekitar 67% penduduk Malaysia adalah Islam.

67% merupakan angka lebih dua pertiga yang keramat. Dua pertiga boleh mengubah ke arah mana negara ini hendah dipandu. Islam atau liberal.

Mengapa mereka enggan membenarkan umat Islam bersatu?

Malaysia Bakal Sekular Sepenuhnya Di Bawah Pakatan Rakyat


Selain membalas jasa DAP yang menyorokkan kisah aktiviti homoseksualnya (walaupun mereka yang dedahkan semasa dia menjawat TPM), Anwar mempunyai sebab lain untuk menentang Islamisasi negara ini.

Sebab itulah dia mendapatkan teman karib dari Indonesia dan Turki.

Indonesia adalah sebuah negara 90% muslim yang berbangga dengan sekularisme yang menjadi dasar pemerintahan mereka melalui pluralisme Pancasila.

Turki merupakan negara 95% muslim yang mempertahankan sekularisme yang diterap oleh Kamal Attarturk dan menentang keras Islamisasi.

Anwar dalam usahanya, mendapati DAP lah yang paling sesuai untuk disekutukan menentang Islamisasi negara ini. Tambahan pula DAP sanggup melacurkan kehormatan mereka demi menentang Islamisasi ini dengan melupakan perbuatan mereka menjatuhkan Anwar dari kerusi Timbalan Perdana Menteri pada tahun 1997.

Kita perlu waspada kerana sekiranya Pakatan Rakyat menguasai Dewan Rakyat, mereka terlebuh dahulu akan menggantung ahli-ahli Parlimen UMNO seperti mereka menggantung ADUN-ADUN UMNO di Selangor.

Dengan menggantung ahli Parlimen UMNO yang kononnya ketika itu menjadi pembangkang, mereka dapat meminda perlembagaan dan menerapkan sekularisme melalui dasar-dasar yang dirangka.

Anda fikir ini mustahil untuk negara Malaysia yang mempunyai 65% orang Islam? Sesungguhnya Indonesia dan Turki yang mempunyai penduduk Islam lebih 90% telahpun diacu untuk mendiami sebuah negara yang tidak mengiktiraf Islam sebagai agama rasmi.

Undilah Pakatan Rakyat untuk memberikan bala kepada anak cucu kita. Marilah beramai-ramai masuk Parti Ajaran Sesat yang kononya Islam, tetapi hakikatnya sekelompok pengamal 'ajaran sesat' yang mengubah fitrah 'politik berpandukan agama' kepada 'agama berpandukan politik'.