Sabtu, Julai 12, 2008

DAP Berkuasa Dengan 18/59

Berikut sebahagian dari chat yang diperoleh di internet. Sentimen ini terus berkembang dari hari ke hari. Apakah penyudahnya?

boroi>kat perak tu sumthin not rite la about pakatan tu
boroi>the most worst in 5 state

sluar>hmmmm
sluar>tuu laa

boroi>kalo dominant 1 party its ok
boroi>ni mb dia jadi puppet for chinese party
boroi>DAP 18 PKR 7 PAS 6 UMNO 28

sluar>tuu fasal
boroi>tapi DAP perintah dgn boneka PAS
boroi>how cruel org melayu PAS

sluar>betul
sluar>betul
boroi>u fikir la. DAP promoting malaysian without malay reps
boroi>PAS n PKR punya melayu yang dua tiga kerat tu how bangang u see
sluar>couldt agree more
sluar>tapi fasal apa they eager to ha??
boroi>i dont know. they choose to disturb the feeling of malay la
boroi>they act immorale to bangsa sendiri.
boroi>choose to be puji dek bangsa lain
sluar>isnt that bad
sluar>orang yang puji orang pas ni actually ade sentiment anti malay

boroi>thats the thing la!

BN Perak Perlu Rejuvenation

Maka kelam kabutlah Pakatan Rakyat di Perak tatkala terdengar kisah 2 wakilnya yang akan masuk BN dan 5 lagi sedang menunggu. Cepat-cepat la DAP ( kenapa DAP? Sedangkan MB nyer PAS .. oh lupa MB Boneka ).. maka cepat-cepat le DAP buat laporan BPR ke atas Pengerusi BN Perak si Tajol Rosli.

Takut sangat apa halnye? Itu la yang difikirkan rakyat yang berakal. PAS galak menipu orang kampung, DAP galak menipu Cina bukit, PKR galak memenangi India estet. Parti tak berdasarkan kaum? Rendam dalam lombong itek pun belum tentu hilang perkauman dorang.

Penyokong DAP kebanyakan kapir belaka. Lantak ke demer. Melayu yang menyokong demer pun Melayu busuk perut tahap bangkai. Lantak demer. DAP menang semua baru dapat 18. BN menang lagi banyak. 28. Tapi masalahnya MELAYU MELAYU BUSUK HATI yang kononnya berzikir wirid dan memperjuangkan ISLAM ni.

Menang tak banyak mana, tapi yelah, tak dikatakan PELACURAN tu perniagaan paling tua di muka bumi kalau tak ia diadaptasi ke berbagai cara sampai hari ini. Pak Lebai dah volunteer jadi PELACUR. Dah volunteer jadi agen yahudi. Memang dunia dah nak kiamat.

Wahai orang Islam sekelian, berfikirlah sejenak. Apakah ini pilihan anda? Semoga Perak kembali ke tangan BN. Tapi sebelum tu, BN perlu melalui proses rejuvenation. Kalau pimpinan hari ini, SORRY LAH, rasa macam berat pulak hati nak menyokong. LEBIH INDAH DOK ATAS PAGAR, SEBELAH GANDUM SEBELAH PADI. PADI TAK MENJADI BOLEH DIPERHATI, GANDUM TERLERAI BOLEH DI AMATI, SKUPANG AKU TAK RUGI. Yang LAHANAT biarkan MENJILAT dan menternak babi, yang dok memekik di Dewan, biarkan pekik sampai tercekik mati.