Rabu, Jun 08, 2011

Islamisasi Cara PAS

Bezakan seorang putri Melayu Islam dan seorang putri Cina DAP ini. PAS menjunjung DAP dengan meliberalisasi yang tidak-tidak. Siapakah yang teringin untuk menjawab bagi pihak 'fulamak' dalam PAS di hari akhir? Para pengikut fanatik PAS hari ini kah? Sungguh kami tidak mahu dihimpunkan bersama mana-mana pemimpin UMNO tetapi kami tidak rela untuk dihimpunkan bersama orang-orang PAS apatah lagi pemimpin mereka yang berbuat apa sahaja demi hasad.

Jika ini berlaku ia amat bertentangan dengan fatwa Dewan Ulama Pas Kelantan pada Ogos 1963, orang Islam yang berkongsi dengan orang-orang kafir memerintah negara menjadi kafir atau haram. Fatwa tersebut menjadi pegangan orang Pas suatu ketika dulu, namun adakah kini fatwa ini tidak lagi dijadikan pegangan ahli dan pemimpin Pas.

Jika prinsip dari 'fatwa' segolongan mereka sendiri mereka boleh ubah demi sekelumit kuasa, apatah lagi soal tafsiran agama mengikut PERUT individu dikalangan mereka. Musnahkan PAS.

PAS Akan Jadi Contoh Siksa Dunia Umat Terdahulu Jika Islam Hancur Bawah Pakatan Rakyat

Makcik Hajjah Sitt Hina Islam Guna Pelayan Luar Negara

Pemilik akaun laman sosial Twitter, sitt_alwuzara yang menimbulkan kontroversi menghina kesucian agama Islam ketika ini dipercayai menggunakan pelayan luar negara.

Menurut sumber Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM), walaupun pemilik akaun itu menggunakan pelayan dari luar negara namun ia boleh melayari atau menghantar sebarang maklumat dari dalam negara ini.

Difahamkan, berikutan itu, ia menyukarkan SKMM menjejaki pemilik akaun terbabit.

Jelas sumber itu lagi, SKMM masih menjalankan siasatan lokasi sebenar pemilik akaun itu melakukan jenayah siber yang boleh menimbulkan kemarahan umat Islam.

“Kita percaya pengendali Twitter itu menggunakan pelayan luar negara untuk berhubung melalui laman sosial tersebut.

“Dia juga boleh berinteraksi menggunakan pelayan dari luar negara sama ada di rumah, pejabat mahupun kafe siber di negara ini,” katanya.

Pemilik akaun Twitter yang sebelum ini cuba disekat oleh SKMM dan Kementerian Dalam Negeri (KDN) menerusi Facebook dan blognya, terus mencabar kesucian Islam melalui penggunaan gambar profilnya.

Gambar yang digunakan dalam akaun Twitter miliknya itu menunjukkan penyanyi pop Amerika Syarikat yang terkenal dengan imej pelik, Lady Gaga sedang duduk di atas rumah suci Kaabah sambil memegang mikrofon.

Laman Twitter itu mula beroperasi sejak 5 Mei lalu dan telah berinteraksi hampir 1,000 kali serta mempunyai 3,361 pengikut sejak dibuka.

Pemilik akaun tersebut turut mendakwa dia sebenarnya wanita warga Malaysia yang berketurunan Melayu dan beragama Islam serta pernah menunaikan ibadat haji.

Kini pemilik akaun Twitter itu telah menukar profil kepada gambar seorang gadis berpakaian menjolok mata yang berdiri di belakang Kaabah dengan tulis IKEA.

Ulasan

Bukan sedikit penghina Islam hidup bebas di negara berpenduduk Islam terbesar di dunia, Indonesia. Buktinya anda boleh melihat di www.topix.com dan pilihlah topix khusus bagi Malaysia.

Kebanyakan mereka merupakan anak Batak Kristian atau Cina Kristian atau mana-mana pribumi Kristian yang sedang berperang dengan umat Islam di Indonesia dan mereka menang dengan bergaya.

Kali ini, mereka memerangi umat Islam di negara ini dengan kaedah yang sama dengan cara mereka memerangi dan membungkam umat Islam di sebuah negara yang mempunyai 220 juta penduduk Muslim.

Golongan ini adalah penyokong bagi perubahan kerajaan Malaysia agar ditegakkan oleh golongan anti-Islam dan pilihan mereka telah diperjelaskan iaitu Pakatan Rakyat melalui DAP dan Anwar Ibrahim.

Mana-mana pihak yang anti kepada sikap melebih-lebihkan umat islam di negara ini mengharapkan Pakatan Rakyat mengambil alih kerajaan Malaysia dan memaksa Islam disamaratakan dan tidak diistimewakan.

Siapa antara mereka yang peduli dengan kewujudan sebuah parti Islam dikalangan Pakatan Rakyat? TIDAK ADA. Mereka telah mengetahui peranan PAS dan mereka telah mengetahui kapasiti PAS! Hanya dengan buta hati dan telah terlajak membayar tol ke neraka, ahLIPAS enggan berpisah dengan Pakatan Rakyat!

Runtuhnya keislaman rakyat negara ini pasti sekali tanpa disebabkan oleh tindak tanduk Najib dan Rosmah seperti mana ahliPAS yang jahil lagi hanyir kerap mainkan, malah, diruntuhkan oleh perubahan pemerintahan Melayu Islam dengan pemerintahan sekular totok yang menjadi intipati sokongan PAS untuk SEKELUMIT KUASA, justeru akan memperlihatkan siapa yang akan menyesal di Yaumiddin, hatta Bob Lokman yang merasakan dirinya kini suci.


Adakah benar sang pengkomentar anonymous penyembah Nik Najis yang berhujah seperti anak PASTI? Sebenarnya, sesetengah orang merasakan dia telah melakukan sesuatu yang ma'aruf tetapi hakikatnya dia sedang melakukan inti kepada sebuah kemungkaran yang akhirnya dia sendiri tidak faham mengapa perbuatannya dikategorikan sebagai pelaku kesalahan dalam memimpin umat Islam.

PAS Makin Buta Hati

Baju terkoyak Nabi Yusuf jadi bukti

TERKEJUT dengan kenyataan seorang yang alim dan warak kononnya CCTV atau video tidak boleh dijadikan bahan bukti dalam perlakuan seks.

Saya ingin membuka kembali kisah Nabi Yusuf. Dipendekkan cerita, baju Nabi Yusuf yang terkoyak di belakangnya telah menjadi bukti kukuh untuk membuktikan baginda tidak berniat untuk melakukan onar kepada Siti Zulaikha.

Kesimpulannya, kisah yang telah diceritakan dalam al-Quran itu seharusnya dijadikan pedoman kepada sekalian umat sepanjang zaman.

Sedangkan manusia zaman dahulu pun boleh menerima sesuatu yang tidak bermata dan bertelinga untuk membantu dalam menyelesaikan masalah, manusia jenis apakah yang mahu menolak teknologi CCTV ini?

Ulasan

PAS teman dah khaborkan, demer mana ikut Al-Quran. Demer ikut Protocol of Zion. Suhyunis. Sebab itu pemimpin PAS dan pengikut PAS dibutakan mata dan jiwa mereka dari melihat dan memikirkan tentang yang haq dan yang bathil.

Mereka menolak UMNO dengan ungkapan, UMNO menolak konsep negara Islam ala mereka. Pada masa yang sama, tidak seekorpun ahLIPAS yang dapat menjelaskan bahawa DAP dan PKR adalah penyokong kuat negara Islam ala mereka.

Sesiapa yang bersama PAS sesungguhnya akan dipersoalkan di akhirat kelak. Eh. Lupa. PAS mana peduli semua tu.