PAS Dimalukan Oleh DAP Lagi!
Jumaat, Februari 10, 2012
Jumaat, Februari 10, 2012
Pas dan publisiti murahan.
Setelah menghalalkan penggunaan gitar dengan irama rock tangkap lentoq, Pas menyokong sambutan hari kekasih yang akan jatuh pada 14 feb Selasa depan.
Walaupun tidak menyebut hari valentine Tantawi 100 Ketua pemuda pas ia tetap bersalah kerana mengangkat hari kekasih dalam hujahnya di harakah.
TM tidak rasa terperanjat dengan hujah Tantawi kerana Pemimpin Pas sebenarnya sudah lama sesat dan kurang arif dalam budaya dan amalan Islam.
Kita masih tidak lupa bagaimana bodohnya pemimpin Pas bersama-sama bukan Islam mengadakan majlis Vigil di beberapa tempat seperti di kem tahanan Kamunting. Amcorp Mall. UIAM dan lain-lain tempat.
Tua muda, kecil besar samada haji atau tidak, mereka berbangga dengan perarakan membawa lilin pada malam minggu.
Vigil dan Valentine mempunyai kaitan rapat dengan kristian ortodok dan Pas menjulang budaya ortodok tersebut.
Sah, kini Pas semakin terdesak untuk mencari pengaruh daripada golongan orang muda.
LEBIH BAIK HIDUP TANPA PARTI DARI HIDUP TANPA PEGANGAN!