Jumaat, Februari 10, 2012

Lihatlah! Februari Muncul Kembali, Akhirnya PAS Jilat Punggung DAP

JUMAAT, FEBRUARI 11, 2011

PAS Dimalukan Oleh DAP Lagi!

Teman tak pernah pun terasa nak merayakan Valentine's Day tu. Teman rasa tak ada faedah langsung. Tapi tindakan PAS nak membuat operasi menghalang perbuatan menyambut Hari Kekasih tu macam menunjukkan yang PAS cuba nak bagitahu dunia bahawa mereka itu adalah jaguh dalam menjadi polis moral.

Apakah orang PAS tak dapat mendidik anak mereka masing-masing dengan pengetahuan mencukupi tentang ketidaksesuaian sambutan Hari Kekasih dengan ajaran Islam? Jika PAS cuba menjalankan operasi membanteras sambutan Hari Kekasih sekalipun, PAS masih tidak mampu mendidik ahlinya sendiri supaya menjauhkan diri dari kemungkaran.

Contohnya berzina dalam keretapi. Maka, janganlah berlebihan sangat kerana banyak lagi perkara yang berlaku tanpa mengira tarikh melibatkan akhlak orang Islam di negara ini belum pernah PAS cuba tangani.

Lihat sahaja anak-anak Melayu di Kelantan yang sebilangan mereka menapau arak murah dalam plastik dan mengendongnya ke sana dan sini. Hal yang demikianlah perlu ditangani terlebih dahulu.

Akhirnya, orang-orang Cina mula menyibuk dalam hal ini dan mereka bersatu.

Jumaat, Februari 10, 2012

Jumaat, Februari 10, 2012

Pas dan publisiti murahan.

Setelah menghalalkan penggunaan gitar dengan irama rock tangkap lentoq, Pas menyokong sambutan hari kekasih yang akan jatuh pada 14 feb Selasa depan.

Walaupun tidak menyebut hari valentine Tantawi 100 Ketua pemuda pas ia tetap bersalah kerana mengangkat hari kekasih dalam hujahnya di harakah.

TM tidak rasa terperanjat dengan hujah Tantawi kerana Pemimpin Pas sebenarnya sudah lama sesat dan kurang arif dalam budaya dan amalan Islam.

Kita masih tidak lupa bagaimana bodohnya pemimpin Pas bersama-sama bukan Islam mengadakan majlis Vigil di beberapa tempat seperti di kem tahanan Kamunting. Amcorp Mall. UIAM dan lain-lain tempat.

Tua muda, kecil besar samada haji atau tidak, mereka berbangga dengan perarakan membawa lilin pada malam minggu.

Vigil dan Valentine mempunyai kaitan rapat dengan kristian ortodok dan Pas menjulang budaya ortodok tersebut.

Sah, kini Pas semakin terdesak untuk mencari pengaruh daripada golongan orang muda.


LEBIH BAIK HIDUP TANPA PARTI DARI HIDUP TANPA PEGANGAN!

Melayu DAP Gugusan Manjoi ?Ini lah kawasan yang sentiasa dimanja-manjakan oleh ahli parlimen Tambun. Hasilnya? Astaghfirullahalazim.

Si celaka yang menyebut 'Melayu macam Babi' dan 'Cibai punya Melayu' di i-City Shah Alam dan ditumbuk terajang oleh seorang pekerja yang tahu bahawa bangsanya besar, agamanya suci, dibela oleh DAP yang membawa perkara ini ke ibupejabat KFC di Kansas.

Melayu-melayu Manjoi yang laknat inilah para pendukung mereka. Melayu-Melayu pemusnah bangsa.

Terima kasih Husni Hanadzlah kerana mencintai Manjoi melebihi kawasan-kawasan lain. Terima kasih juga konco-konco beliau yang akan bersuara menyanggah saya seketika nanti.

Mesej yang hendak disampaikan, inilah hasil miker.