Khamis, Mac 25, 2010

Bloggers Pembangkanglah Tisu Tandas Sebenar

Teman tak sior nak listkan blog-blog penipu pro Pakatan Rakyat tetapi ada gunanya untuk disiarkan list tersebut seperti yang dibuat oleh blog sahabat Aspirasi Bangsa.

Dari apa yang dilihat pada senarai blog-blog pembangkang yang sesuai dengan gelaran yang diberi oleh pemilik blog sebagai "BLOG-BLOG PEMFITNAH", tiada blog yang berani mengulas atau menempelak kenyataan Zulkifli Nordin semalam di Parlimen.

Sebabnya mudah. Mereka semua adalah lembu yang dicucuk hidung dan tidak tahu apa sandiwara yang dimainkan oleh orang-orang yang mereka sokong.

Mereka hidup dalam sebuah angan-angan politik yang dilapisi kebencian peribadi dan sanggup berjuang diplatform penipu yang jelas sekali sikap mereka telah menjadi anai-anai yang merosakkan karekter mereka sendiri dari dalam.

Para bloggers pro-pembangkang mula mengorek media penipu mereka seperti Harakah dan Malaysiakini untuk ditambahnilai tahap kebobrokan jiwa mereka yang pada hakikatnya merupakan susut nilai pada karekter mereka sendiri.

Seperti kata PM, kebenaran akan muncul mengatasi kebathilan. Bloggers Pro-Pembangkang inilah hakikatnya TISU TANDAS sebenar yang dimaksudkan oleh Azmin Ali yang dibaca kononnya gelaran untuk Utusan Malaysia. Utusan Malaysia tidak pernah menipu dalam laporannya. Pre-judge mungkin biasa.

TISU TANDAS Azmin Ali ini semuanya tidak akan habis digunakan oleh pemimpin Pakatan Rakyat yang membasuh punggung mahupun tidak, kerana kesetiaan membabi buta para TISU TANDAS mereka pada dunia fitnah-memfitnah terlalu tinggi. Maka jika fitnah itu jijik, apa bezanya dengan taik? Nalapambu, please take note. Haha.

Puaskah PAS Jaja Fitnah Di Masjid?

Pendedahan Zulkifli Nordin adalah kebenaran yang dinanti-nantikan setelah sekian lama ia disorok oleh penyokong PAS (lembu yang dicucuk hidung) dan DAP (lembu suci) atas onar-onar yang dibawakan oleh PKR (lembu ternakan ala cowboy).

Muslihat Pakatan Rakyat dalam memperoleh undi adalah FITNAH dan fitnah di jaja di surau-surau dan masjid-masjid oleh penyokong PAS yang merupakan antara AGEN PENYEBAR FITNAH paling aktif di Malaysia, sejak kaitan PM dan isteri dengan pembunuhan Altantuya mula dijaja oleh Raja Petra, sang penipu bacul.

Benarlah kekesalan Zulkifli Nordin yang diperdengarkan ke pelusuk negara mengenai kekotoran puak-puak yang turut disekongkoli golongan yang kononnya berjuang dengan nama Islam, berbendera hijau putih corak ala Nippon dan menyebar propaganda yang sangat jijik.

Namun Zul harus sedar bahawa pemberian hidayah dan kesedaran dari langit yang dipohon oleh setiap manusia yang mengesakan Tuhannya hanya diberi kepada insan-insan yang terpilih sahaja.

PAS dan ahli-ahli barbarian mereka mempunyai hati yang jauh terhadap perpaduan dan sebagai agen pepecahan, mereka juga ibarat kaun Yahudi yang degil dan pakar dalam melaga-lagakan. Kaum Yahudi juga anti terhadap sebuah penyatuan jika mereka tidak menjadi kepala kepada persekutuan tersebut.

Di sini, PAS diheret oleh agen-agen Yahudi ini untuk dibentuk sebagai pembuat kacau yang bertentangan dengan Islam walaupun berpakaian dan berpebuatan Islamik mereka tidak ada kurangnya.

Inilah puak yang wajar difikirkan untuk dibasmi dan sebuah jentera penerangan tentang kesesatan ideologi PAS harus digerakkan dari sekarang.