Selasa, Mei 25, 2010

Siapa Ini Vell Paari Aaaa?

Vell Paari aaa? Siapakah ini Vell Paari ah? Oh anak Samy Vellu rupanya? Mengapakah biadapnya dia menuduh UMNO menjadi punca masalah ke atas konflik politik yang melanda "parti monopoli fundamentalis Hindu" di Malaysia ini?

Mangkuk ini cuba menjadi jaguh dengan menjadi anjing yang menggigit pembela bapanya selama ini, dia lah Vell Paari. Hero Kollywood baru muncul. Vell Paari ah?

Ini kerana dia merupakan alter ego bapanya yang juga dipanggil Semi Value. Jika nama Semi Value itu sudah melekat pada bapanya, seharusnya Vell Paari aah... diberi nama Quarter Value.

MIC sebuah parti diktator yang menjulang seorang tokoh korup, pembela samseng Sg. Siput dan bermulut anjing kini cuba dibela oleh anak kepada diktator tersebut.

Setelah puas bapanya membuang air besar merata-rata kawasan MIC akibat nyanyuk, anaknya yang mengetahui tahi bapanya telah bersepah, dan mengenali bau tahi bapanya, cuba menuduh jiran sebelah yang punya angkara.

Akibatnya, marah dan ketawa bercampur oleh kawasan kejiranannya.

Monopoli MIC dalam BN siapa yang tak tahu? KIMMA dan IPF tersangkut untuk menyertai BN akibat politik bapanya, Semi Value.

Hindraf bertaburan dijalanan 3 tahun lalu akibat sokongan bapanya, Semi Value.

Pemegang saham Maika Holdings mengamuk di Wisma MIC akibat kekurangan nilai bapanya, Semi Value.

Siapakah yang menyebut Al-Quran tak boleh bina jalan? Yang menjadi punca modal politik pembangkang? Adakah pernah UMNO menyebut Kitab Veda itu tulisan sami mabuk samsu?

Banyak lagi kecacatan bapanya yang tidak boleh dipinda semudah meminda kepala botak dengan menanam rambut. Apa dalil yang mahu menyokong tuduhan Vell Paari.. aaa ini terhadap tuduhannya ke atas UMNO.

Sesungguhnya, kebiadapan akan dibalas kebiadapan. Vell Paari sewajarnya mengikat dirinya dengan batu dan terjun ke pertemuan Sungai Pelus dan Sungai Perak, di mana penduduk di sana yang merupakan ahli-ahli UMNO, enggan mengundi BN kerana bencinya mereka kepada ahli Parlimen mereka, si Semi Value.