Khamis, Februari 10, 2011

PKR Mengatasnamakan 'Rakyat' Untuk Setiap Salah Laku

Sebabkan namanya Partuihh Keadilan Rakyat, maka mereka bermimpi seolah-olah rakyatlah yang menubuhkan parti itu demi menutup najis jijik yang terpalit pada hakikat bahawa parti itu dicipta untuk musuh manusia bernama Anwar Ibrahim.

Akibat terlalu bermimpi begitu, PKR Selangor kali ini mahu menyeleweng wang kerajaan negeri bagi membiaya kos guaman ADUN Sri Muda yang kini dihadapkan ke mahkamah atas ugutan ke atas Sultan Selangor.

Kononnya segala yang mereka lakukan adalah demi rakyat, dari rakyat, untuk rakyat. Kononnya mereka menjunjung sifat demokrasi paling unggul di Malaysia, tanpa menyedari hakikat, merekalah parti putar belit paling utama di negara ini dengan mengambil contoh jelas, pemilihan parti mereka sendiri yang penuh penipuan.

Apa yang mahu dibanggakan dengan perkataan 'rakyat' pada partuiiih hina lagi berpanau kurap ini sekiranya semua perbuatan buruk dan laknat mereka menggunakan nama rakyat.

Negara ini memang belum cukup demokrasi ala Indon kerana rakyat yang membenci PKR belum lagi mahu ke jalanan untuk memijak muka pemimpin PKR di atas jalan tar yang panas.

Habis semua salah laku berpaksikan nama'rakyat'. Menipu pemilihan memakai nama rakyat, menyeleweng perbendaharaaan negeri menggunakan nama rakyat, berjubur dengan jambu-jambu kesayangan juga menggunakan nama rakyat.

Celaka-celaka ini patut menukar nama parti mereka kepada Parti Keadilan Mayat kerana sebahagian besar rakyat tidak suka mereka untuk digunakan sebagai 'JAKIM' bagi parti bodoh ini meng'halal'kan salah lakunya.