Rabu, Ogos 01, 2012

Guan Leng 'Ludah' Muka Pemimpin PAS


Malang sungguh pejuang Islam ala PAS yang bermahzab Nikaziziah ni. Setelah menghina orang Melayu lain yang dikatakan menentang hudud, kini secara terang-terangan, tanpa bersembunyi, Khalifah Agung mereka, Lim Guan Eng meludah muka setiap seekor mereka berhubung soal negara Islam, yang juga intipati ke atas perlaksanaan hudud di negara ini.

Hari ini selepas Karpal berdehem tiba pula giliran Lim Guan Eng rasis chauvanis ultrakiasu buka mulut. Katanya DAP bekerjasama dengan PAS berdasarkan prinsip bersama yang memanfaatkan rakyat dan 'dengan mata terbuka', kata Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng.

Bertambah memeritkan kenyataan Guan Eng dibaca didepan Mat Sabu Timbalan Presiden PAS hingga membuatkan bapak komunis melayu PAS ini hanya mampu menundukkan kepala tanda taat dan patuh kepada kekandanya.

"Saya ingin mengulangi sekali lagi pendirian DAP yang tidak menyokong pelaksanaan negara Islam di Malaysia dan pelaksanaan undang-undang hudud oleh PAS.


Amatlah jelas di sini, perjuangan para wirawan kesiangan PAS  yang gemar menyerang orang-orang UMNO berhubung isu ini hanyalah retorik penambah dosa mereka semata-mata. Sapa tahu, mereka memikul dosa lebih besar dari orang-orang UMNO sendiri. 

Dari sebab itulah, Allah SWT membalas mereka dengan memberi hadiah berupa ludahan Lim Guan Eng yang mereka agung-agungkan itu, tepat ke muka mereka. 


Jantan-Jantan PAS Pakai Tudung Al-Humaira Ke?

Kalau dah tenging, tenging jugalah. Lagi pula mana ada orang Islam support komunis. Melayu PAS je yang setenging-tenging umat Islam (ajaran sesat) yang menyokong komunis sepenuh daya. Beralih kepada hal yang nak diceritakan ialah tentang wirawan-wirawan PAS yang bersungguh mahu memboikot syarikat tudung Al-Humaira dek kerana syarikat tersebut membatalkan kontrak dengan perempuan bernama asalnya Arba'eyah yang manis digelar Abby Abadi. Alasan syarikat tersebut sangat jelas. Penglibatan Abby Abadi dalam politik telah menjejaskan perniagaannya. Dah la menyemak dalam dunia politik, bersifat RADIKAL tak tentu halatuju pulak tu. Maka berbondong-bondong jantan-jantan PAS yang dulunya mengeji Abby kerana menangis melalak depan TV dalam kes Norman Hakim - Memey , kini menyanjungnya. Kalau boleh nak disarung tudung Abby tu agaknya.

Untuk tujuan itu, satu Facebook Page untuk memboikot syarikat Tudung yang menamatkan kontrak dengan Abby telah diwujudkan.



MyMassa cuba terjah FB tersebut dan apa yang MyMassa jumpa amat-amat mengejutkan!

80% daripada yang like FB tersebut adalah lelaki penyokong PAS!!!!

Antara jantan-jantan PAS yang like page tersebut.

Setakat awal pagi MyMassa tengok, hampir 8,000 individu yang like page tersebut.

Yang MyMassa pelik, page tersebut suruh boikot jenama tudung tetapi yang nak boikot tu majoritinya pak lebai PAS. Apa kaitannya jantan-jantan PAS ni dengan TUDUNG?

Kalau diorang bagi alasan kononnya akan boikot untuk pasangan, usah dok membohong la. Cuba check kat kedai tudung, ada tak lelaki beli tudung untuk pasangannya? Takdak bro.

Sebenarnya jantan-jantan PAS ni nak wujudkan ABBY ABADI FAN CLUB. Tetapi kalau diorang buat macam tu, kantoi la dengan isteri masing-masing. Jadi untuk cover the story, maka FB page ni jadi galang gantinya. Cuba tengok antara jantan gatal PAS yang turut serta like page tersebut.


Nama pun dah tipikal penganut PAS yang tak boleh lari dari iklan ubat kuat di Harakah.

Untuk merasionalkan posting ini, MyMassa tepekkan page dari syarikat yang cuba diboikot oleh jantan-jantan PAS.


Yang like page ini lebih daripada 100 ribu dan hampir ke semuanya adalah wanita.

Kepada pemilik syarikat ini, jangan risau dengan ugutan terbaru pembangkang. Yang minat Abby Abadi sekarang ni kebanyakannya lelaki gatal dari PAS. Kalau anda ambil teruskan kontrak dengan Abby memang rugi sebab perempuan pun dah menyampah dengan perangai merenyam Abby sejak dihimpit lebai PAS. Sampai boleh buat kenyataan nak kahwin dengan ustaz la pulak!


SAMBUNG BACA : MYMASSA