Rabu, September 07, 2011

Mana Ada Pejuang Kemerdekaan Aniaya Penduduk Awam?

Kaum ibu sedang bersiap sedia untuk menembak mati Melayu anjing bertopeng agama yang berkopiah putih, tetapi menyokong atheism, dan menjamah babi hutan di dalam belantara bersama sepet-sepet seideologi.

Sebuah kampung musnah dibakar oleh 'pejuang kemerdekaan' mengikut versi Melayu anjing di negara ini. Melayu anjing seperti ini lebih layak mampus dari terus hidup.

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tak payah spin banyak banyak le. Tahun bila yang diceritakan ni?


Masa tu semua orang nyanyi God Save the Queen dan diperintah oleh King George le. Duit pun pakai gambar King George.

Mana ada Jalur Gemilang dan gambar Agong? Yang ada masa tu Union Jack dan gambar King George ada lah.

Jadi barua Jepun, lepas tu barua British adalah masa tu.

IPOH MALAY berkata...

Tanpa Nama

sori kalau aku seKALi lagi mempertunjukkan kepada umum kebodohan engkau... seperti mana kebodohan penyokong komunis lain..

spin ngepin ayah pin... ko nak cerita zaman sebelum negara wujud jangan la tunjuk kebodohan tahap penyokong pas..

nation building bermula zaman british, sebab british bukan menjajah tanah ini dengan menggantikan negaraku dengan god save the queen, dan bukan menggantikan bendera malaysia dengan union jack..

dia menjajah masa moyang kau sedang binging sama ada tanah tempat duduk dia tu bawah kuasa aceh atau kuasa siam atau kuasa entah siapa..

TOLONG JANGAN JADI BODOH.. itu memalukan..