Isnin, September 16, 2013

Abu mayat Chin Peng tidak dibenar dibawa ke Malaysia - PM

KOTA KINABALU 16 Sept. - Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak menegaskan, kerajaan tidak akan terlibat dalam sebarang urusan pengkebumian bekas pemimpin Parti Komunis Malaya, Chin Peng yang meninggal dunia pagi ini di Bangkok, Thailand.

Selain itu, katanya, kerajaan juga sama sekali tidak akan membenarkan abu mayat pengganas yang banyak melakukan kekejaman terhadap rakyat dan negara itu dibawa pulang ke negara ini walaupun diminta oleh ahli keluarga mendiang itu. - UTUSAN ONLINE


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Dalam_Negeri/20130916/dn_28/Abu-mayat-Chin-Peng-tidak-dibenar-dibawa-ke-Malaysia---PM#ixzz2f3oVie00
© Utusan Melayu (M) Bhd Otak kepada pembunuhan hampir 10,000 orang rakyat negara ini ketika Bintang Tiga berkuasa, yang merupakan perlakuan bermodus operandi pembersihan etnik Melayu bagi menakut-nakutkan orang Melayu pada ketika itu, memang seharusnyalah diharamkan untuk kembali masuk ke bumi bertuah ini.

Pejuang kemerdekaan KEPALA BAPAK demer. 

Mula-mula menagih senjata api British untuk menentang Jepun. Kemudian mengambil alih Malaya dan menentang British, dan kemudian menentang pemerintahan orang Melayu. Perbuatan BANGSAT PENDATANG di bumi Melayu ini mahu dijadikan pejuang kemerdekaan? 

SEDANGKAN ORANG MELAYU TELAH BANGKIT SEJAK 1875 MENENTANG PENJAJAHAN. 

PARTI KOMUNIS MALAYA BUKAN PEJUANG KEMERDEKAAN.MEREKA MEMPERJUANG PENJAJAHAN BENTUK BARU OLEH BLOK TIMUR (KOMUNIS) YANG DIDALANGI SUKARNO!!!

MENGAPA MELAYU BANGSAT HARI INI BEGITU BANGANG?

Seharusnya mereka yang menyarankan Chin Peng diangkat sebagai pejuang kemerdekaan, DIKERJAKAN sahaja secukupnya.

KETENTUAN ALLAH yang mereka permainkan semenjak dua menjak ini menetapkan, setiap kali ulangtahun kemampusan BANGSAT ini, kita akan 'merayakannya' dengan gilang gemilang lebih daripada biasa, menambahkan lagi kemeriahan memperingati lahirnya MALAYSIA.

SEMOGA BANGSAT-BANGSAT YANG LAIN, MENGIKUTI JEJAKNYA.

2 ulasan:

raismazzadam berkata...

Terbaik Najib....REST IN HELLLLLLLLL

Tanpa Nama berkata...

mane boleh rest in hell... patutnya BURN IN HELL to chinpengzi..