Saturday, December 25, 2010

Raja Petra Digesa Pulang

Teman mendesak supaya Raja Petra segera pulang dan melaporkan kepada umum bahawa dia telah memfitnah PM Najib berhubung isu pembelian ketenteraan yang dikaitkan dengan Altantuya.

Ini akan membersihkan namanya dan menjauhkan dia dari Pakatan Rakyat yang sedang dicemuhnya.

Teman paham kalau Raja Petra dibayar untuk membuat fitnah dan sebagai penganggur, Raja Petra memang akan mengenepikan moral untuk wang yang diperlukan dalam menyara hidup.

Teman tak mahu kalau Raja Petra nak masuk ke Malaysia dengan Third Force nya, dia akan terus bermain isu Altantuya yang diketahui BOHONG.

Apapun, Raja Petra wajar berbuat apa sahaja selagi undang-undang tidak dapat menafikan haknya.

Cuma dia menafikan haknya yang termaktub dalam undang-undang.

Raja Petra perlu pulang dan "face the music".

1 comment:

Anonymous said...

Salam Bro,

Nanti fukatan kata dia dibayar BN. Almaklumlah, orang orang sial dalam fuckatan tu, tak kira berserban apa lagi tak berserban, peliwat atau tidak, main dalam keretapi atau atas katil, semuanya sama je...bila sokong dia, dia kata okay, bila tak sokong, dia kata BN bayar, dua juta ringgit beb, bukan dua juta rupiah!

Sampai wali selipor kata okay je kalau depa buat, siap kata Allah dah maafkan... wah... ada direct line ke Allah swt! TAK MALU PUNYA TUAN GURU LIWAT! PUTTTUUUUIIIII!!!@ MAMPOSLAH KAU ORANG TUA KUTUK, ORANG TUA TAK SEDAR DIRI! RUMAH KATA PERGI, KUBUR KATA MARI!!!!