Selasa, Mac 05, 2013

Bila Rakyat Filipina Mula Menyokong Jenayah Pencerobohan Bersenjata... Bila RAKYAT FILIPINA mula menyokong PENJENAYAH BERSENJATA YANG MENCEROBOH KEDAULATAN MALAYSIA dan bercakap MENGENAI KEDAULATAN NEGARANYA dengan penuh kebodohan di kepala, 
.
.
WAJIB KITA RAKYAT MENYOKONG KEMERDEKAAN SULU DARUL ISLAM DARI PENJAJAHAN FILIPINA! BIAR MEREKA TAHU SEJARAH. BIAR MEREKA TAHU MEREKA ITU PENJAJAH YANG TIDAK DIALU-ALUKAN RAKYAT SULU SENDIRI.
.
.
SESUNGGUHNYA TOK NENEK KIRAM LAH YANG MENYERAHKAN SULU KEPADA FILIPINA DENGAN MENGIZINKAN PEMBUNUHAN 4000 UMAT ISLAM TASAUG YANG MENENTANG PERBUATAN JAHAT TERSEBUT 90 TAHUN LALU. SEBAB ITU RAKYAT FILIPINA CENDERUNG MENYOKONG KIRAM WALAUPUN RAKYAT SULU MENOLAK KIRAM.
.
.
KITA TERLALU MENJAGA HATI MEREKA, ADAKAH MEREKA MAHU MENJAGA HATI KITA?
.
.
BIARLAH KERAJAAN DENGAN DIPLOMASINYA, ASALKAN KITA TAHU APA KEHENDAK RAKYAT SULU YANG SEBENARNYA.
.
.
JIKA SULU MERDEKA, PUTIHLAH MATA MEREKA. TELANLAH UBAT PAHIT ATAS KESOMBONGAN MEREKA. TERBALASLAH KEBIADABAN MEREKA. RASAKAN AKIBAT KERANA MENYOKONG PERBUATAN JAHAT KUMPULAN KIRAM.
.
.
DAN TANGKAP, SIASAT KIRAM DALAM NEGARA !

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

inilah anjing2 kurap yg malaysia bg perlindungan pada org2 sulu...masa mereka digempur pilipina....tp anjing2 ini sperti melepaskan yg tersepit

IPOH MALAY berkata...

tangkap dan siasat habis-habisan kiram kiram yang ada dalam kedaulatan malaysia