Thursday, September 26, 2013

Ridhwan Shafawi Tuduh Azizan Razak Dibunuh

Hanya mampu beristighfar dengan kenyataan seorang penyokong Pakatan Rakyat yang menuduh Azizan Razak dibunuh dengan suntikan ubat berbahaya atas arahan UMNO.

Sesungguhnya kebodohan tidak mengenal sempadan. Jika dikehendakki Tuhan, anak isterinya atau ibu bapanya segera mati berharaplah orang ramai akan peluang untuk kita melihat pada ketika itu siapa pula akan dituduhnya.

Sesungguhnya orang yang hilang pegangan agama telah banyak terkumpul di pihak mereka. Kerana itulah kebinatangan liar mereka semakin menjadi-jadi.


Masya-Allah! 

Ada yang menegur kononnya kematian Azizan Abdul Razak buatkan pihak yang menyokong UMNO-BN berpesta pora membuat pelbagai spekulasi. Dan teguran tersebut kemudiannya diancam dengan api neraka. 

Malangnya ia hanya nasihat untuk pihak yang tidak sebulu dengan mereka. Ianya samalah macam dalam kes fitnah. Segala KEBURUKAN yang membabitkan pemimpin UMNO dan BN, semuanya benar dan fakta.

BACAAN LANJUT : THE FLYING KICK

3 comments:

Anonymous said...

Al-Fatihah utk. Allahyarham TS Ustaz Azizan.

Malangnya PAS makin diJAHANAMkan MUSUH ISLAM/MELAYU yg. makin berlambak dlm. PAS!

Saya sendiri pernah berjumpa Mat Sabu - saya syak dia ini dari puak Cina (muka dan perangai seolah mcm. Cina SAMSENG DAP). Puak Kristian Zionis sering menyamar sebagai orang Islam, termasuk utk. terus MENJAHANAMkan PAS sebagai parti Islam tulen, serta menjatuhkan Islam/umatnya dari dlm, termasuk dgn. menyebarkan fahaman Syiah, Komunis dan Kristian Zionis, dan menjatuhkan Malaysia (dan negara Islam lain) sbg. NEGARA ISLAM! Sebab itu makin ramai si kononnya-'Islam' yg. ganjil/kurang ajaq dlm. PAS, termasuk yg. membuat lapuran polis ke atas Mufti Kedah kita yg. menghentam fahaman Syiah. Dan tidak mustahil mana-mana pemimipin PAS yg. ingin bersatu dgn. UMNO, akan disasarkan MUSUH ISLAM/MELAYU ini utk. diracuni!

Fahaman evangelis Kristian Zionis, ialah doktrin gabungan Kristian Protestant palsu dan pengganas Yahudi Zionis, SENJATA politik merbahaya yang mempergunakan agama, oleh penjajah Barat-Israel melalui CIA-US/MI6-UK/Peranchis/Jerman/Israel-Mossad/EU-NATO (di Malaysia melalui sekutu mereka, DAPBANGKAI/PKR). Fahaman ini dipergunakan untuk menjatuhkan Islam/umatnya, dan menjajah Palestin selamanya untuk memecahbelahkan PUSAT Islam di Timur Tengah, iaitu Mekah di masa hadapan dan seluruh negara-negara Islam yang kaya minyak-gas/sumber asli lain/tanah subur (untuk pertanian syarikat global GM US-Mosanto yang diharamkan di EU sebab boleh menyebabkan penyakit kanser dll). Bahkan Vatican juga telah dikuasai puak Kristian Zionis ini. Dan Zionisme adalah fahaman bertuhankan SYAITAN - jika perhatikan lambangnya dgn. amat teliti, lambang "star of david" hampir serupa dgn. lambang pengikut Syaitan/Satanisme - sebab itu mereka boleh membunuh Bumiputera Islam Palestin (dan umat Islam lain) beramai-ramai (Genocide), sesuka hati, selepas MENJAJAH Palestin dgn. BUAS, dan mahu MENJAJAH seluruh Dunia Islam yg. kaya minyak-gas!

Maka tidak mustahil ada PENYAMAQ Bukan Islam dlm. PAS - termasuk menyamaq jadi puak Syiah, kerana kalau mereka buat ibadat bukan berpandukan Sunnah Wal Jamaah, mereka akan dituduh sbg. puak Syiah sdgkan mereka mungkin Bukan Islam yg. samada tidak tahu mengamalkan hukum Islam dgn. cara betul, atau memang mahu memesongkan ajaran Islam. Ini ialah kerana antara MO PENJAJAH KAPIR ganas Barat-Israel, ialah melatih Bukan Islam, termasuk untk MENYAMAQ sbg. pejuang Islam, untuk melagakan dan memperdayakan contohnya puak Shiah-Sunni sampai berbunuh sesama sendiri atau dibunuh amat kejam pengganas Bukan Islam itu, seperti di Palestin, Libya, Yemen, Syria, Somalia, Afghanistan, Mali, Sudan, Nigeria, Lebanon, selatan Thailand/Filipina dan Iraq, dan kemudian di Iran dll, termasuk Malaysia ini contohnya bermula dengan Sabah baru-baru ini. Bahkan pengganas TALEBAN, AL-QAEDA, Al-SHABAAB dan banyak lagi, adalah diCIPTA oleh Barat-Israel sendiri, untuk tujuan MENJATUHKAN Islam dan untuk melaksanakan PENJAJAHAN mereka, ke atas negara-negara Islam (lihat http://www.globalresearch.ca/fighting-al-qaeda-by-supporting-al-qaeda-in-syria-the-obama-administration-is-a-state-sponsor-of-terrorism/5339728, Fighting Al Qaeda by Supporting Al Qaeda in Syria: The Obama Administration is a “State Sponsor of Terrorism”, By Prof Michel Chossudovsky, Global Research, June 19, 2013).

Makcik Sambal Belacan – PERTAHAN Islam dan umatnya, Raja-Raja Melayu/PM/UMNO/Bahasa Melayu/K‘jaan BN, hak BUMIPUTERA Melayu dan BUMIPUTERA lain; dan hak orang miskin dari semua bangsa yang hormat Islam, dan bangsa dan hak Bumiputera.

Anonymous said...

jom buat repot polis..biar org yg fitnah kerajaan tu dpt balasannya..yg tak tahan tu,dia ckp kerajaan tak dpt byr gaji kuin..haha..bodo..yg bawak masalh kuin tu kan kerajaan PAS masa memerintah dulu..tu pun tak tau ke?mesti budak bodo ni..

Longchepoh said...

Sesuatu yang harus kita ingat tentang kenyataan ridhwan shafawi ini ialah: khayalan manusia itu tiada batasnya. Ini yang selalu berlaku dalam otak pembangkang. Akhir sekali kita lihat bagaimana 'blackout' yang tak pernah terjadipun telah dapat dirancang mereka. Termasuk juga kisah anwar ibrahim yang kononnya disuntik dengan virus aid sekitar tahun 1997 dulu.

Walau apapun yang perlu kita sedar ialah pencipta fitnah akhirnya akan ke neraka. Bertaubatlah selagi ada ruang dan waktu.