Ahad, Mei 12, 2013

Pembongkaran Kejijikan Cara Pakatan Rakyat Cuba Memenangi PRU13

Artikel tulisan Tony Cartalucci dalam web Global Research menjelaskan segala-galanya tentang rancangan Amerika Syarikat yang gagal memastikan Pakatan Rakyat memenangi PRU13 demi hegemoni Barat ke atas rantau ASEAN dalam menyekat kebangkitan China.

Artikel tersebut turut menjelaskan asas pembentukan NGO-NGO palsu seperti Bersih dan Merdeka Center yang menelan jutaan ringgit bagi memastikan maksud mereka tercapai. 

Malangnya dalam negara merdeka ini, pemikiran 52% rakyatnya terbukti masih bermentaliti hamba abdi kerana dengan mudah mempercayai Pakatan Rakyat dan dijadikan hamba demonstrasi dan himpunan jalanan.
 
 Wall Street and London’s hegemonic ambitions in Asia, centered around installing proxy regimes across Southeast Asia and using the supranational ASEAN bloc to encircle and contain China, suffered a serious blow this week when Western-proxy and Malaysian opposition leader Anwar Ibrahim’s party lost in general elections.While Anwar Ibrahim’s opposition party, Pakatan Rakyat (PR) or “People’s Alliance,” attempted to run on an anti-corruption platform, its campaign instead resembled verbatim attempts by the West to subvert governments politically around the world, including most recently in Venezuela, and in Russia in 2012.Just as in Russia where so-called “independent” election monitor GOLOS turned out to be fully funded by the US State Department through the National Endowment for Democracy (NED), Malaysia’s so-called election monitor, the Merdeka Center for Opinion Research, is likewise funded directly by the US through NED. Despite this, Western media outlets, in pursuit of promoting the Western-backed People’s Alliance, has repeatedly referred to Merdeka as “independent.”

Image: Despite the US mobilizing the summation of its media power and pouring millions of dollars into the opposition party, including the creation and perpetuation of fake-NGOs such as Bersih and the Merdeka Center, Malaysian Prime Minister Najib Razak sailed to a comfortable victory in this year’s general elections. The cheap veneer has begun peeling away from America’s “democracy promotion” racket, leaving its proxies exposed and frantic, and America’s hegemonic ambitions across Asia in serious question. 
 
The BBC in its article, “Malaysia election sees record turnout,” lays out the well-rehearsed cries of “stolen elections” used by the West to undermine the legitimacy of polls it fears its proxy candidates may lose – with  the US-funded Merdeka Center cited in attempts to bolster these claims. Their foreign funding and compromised objectivity is never mentioned (emphasis added) :

KLIK UNTUK BACAAN LANJUT BAGI YANG RETI BAHASA INGGERIS

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ah sudah lah bongkar pun x de maknanya,bukan Najib nak ambik tindakan pun,bagi la bukti byk mana pun x de tindakan punya pasal Najib pun goyang.Sekarang ni pesalah n penjenayah tak takut dah pasal Gov pul;ak yg takut,if gov n polis berani tangkap la Anugay,LKSguan eng tu,Selagi x tangkap selagi tu jgn dok ckp byk lah,jawab le dlm blog,dlm tv dlm paper pun dorang buat jugak ha ha haKata dah angkat sumpah jawatan bila lagi nak bertindak.Memang patut kuasa asing masuk x de ape2 yg korang boleh buat.Korang lemah n lembap berani dlm blog bagi amaran taik kucing

Mohd Rosli Zainuddin, Tmn Melati berkata...

lu pun berani sangat ke.. komen pun tanpa nama.. komen la taruh nama penuh.. boleh aku sesahkan kepala ko atas jalan

Tanpa Nama berkata...

Nkor ni IQ mcm darjah 6. Rasional la sikit thinking tu... elok nkor join Gerakan jer lah... nyusah kan orang jer,, x der langsung strategic thinking..